BioMio Bulaşık Deterjanı Yorumlarım - Çaykolik Blog - Kişisel Blog

BioMio Bulaşık Deterjanı Yorumlarım

Blogumun Temiz Pak sekmesine yeni bir ürün geliyor. BioMio Bulaşık Deterjanı yorumlarımı anlatacağım. 
BioMio Bulaşık Deterjanı Yorumlarım


BioMio ürünleri bir Splat oluşumu. Splat'ı diş macunları, fırçaları ve ağız bakım suları ile tanıyoruz. BioMio Temizlik Ürünleri diğer temizlik ürünlerine göre biraz farklı. Bu fark içerikleri. Yani bu deterjanla meyve ve sebze yıkamakta bir sakınca yok mesela. Ürünler çeşitlerine bakalım neler varmış? Sonra da yazıya konu bulaşık deterjanını anlatırım. 

BioMio Ekolojik Bulaşık Deterjanı
BioMio Bulaşık Makinesi Tableti
BioMio Bulaşık Makinesi Tuzu
BioMio Sıvı Çamaşır Deterjanı ve Leke Çıkarıcı
Bio Mio Sıvı Sabun ve dahası

Gelelim BioMio Mandalinalı Bulaşık Deterjanına. 450 ml boyutunda. Mandalina kokusunu ilk dokunuşta aldığınız bir ürün. Ellerimde bir kurutmaya da sebep olmadı, ben eldiven kullanamıyorum yazık ki bulaşık yıkarken. O sebeple bu detay benim için önemli. Temizlemesini de oldukça beğendiğim bu bulaşık deterjanını almaya devam edeceğim. 
BioMio Bulaşık Deterjanı kullananlar



Sitesinde de şu şekilde bahsedilmiş "BioMio, eviniz için çok çeşitli, etkili, ekolojik temiz ürünlerini sunar. BioMio - eviniz için çok çeşitli etkili temizlik ekolojik ürünleri sunar. BioMio ürünleri, sevgi ile üretilmiştir ve temizlik ihtiyaçlarınız için güvenli * ve çevre dostu bir çözümü sunar. BioMio'daki kullanılan pamuk ekstraktı, hassas cildi olanların ellerini yumuşatır. * Kullanım önlemleri ve önerilerine uyma kaydıyla. • Çok fonksiyonlu etkili sıvı • Bebeğinizin bulaşıkları yıkamak için ideal • Meyve ve sebzeleri yıkamak için ideal • Ekonomik tüketim • Gezegene için zararsız Ürünler, çevre güvenliği standartlarına uygundur. ISO 14001 Çevre yönetim sistemi sertifikalıdır."

Bir de içeriğinden bahsedelim 98.8 % natural origin: 5-15% anionic surfactants; amphoteric surfactants, pH-regulators, preservative (silver citrate), cotton seed extract, EDTA disodium salt. Içinde olmayan şeyler: Fosfatlar, agresif yüzey aktif maddeleri, SLES, PEG, klor, petrol ürünleri, sentetik renkler ve tatlar.

Bu arada BioMio Bulaşık Makinesi Tableti'ni de bir tane olmak üzere denedim. Tek kullanımda gördüğüm bulaşıklarda asla leke bırakmadan temizlemesi oldu. Peki fiyatları nasıl derseniz bence performansına göre hiç de pahalı değil. BioMio ürünleri nerede satılıyor derseniz tam burayı tıklayarak görebilirsiniz.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler

1 yorum:

  1. Oldukça farklı ve ilginç bir deterjanmış. Oldukca dikkatimi çekti. Elleri kurutmayan deterjanlari seviyorum . Fiyatlarına bakayım bende .

    YanıtlaSil

Blog Tasarım : Sosyal Medya Kafe
ÇAYKOLİK BLOG COPYRİGHT © 2017 TÜM HAKLARI SAKLIDIR.