Hıdırellez’de Edilecek Dua ve Ritüeller - Çaykolik Blog - Kişisel Blog

Hıdırellez’de Edilecek Dua ve Ritüeller

Hıdırellez’de Edilecek Dua ve Ritüeller

Ünlü ve sevilen astrolog Şenay Devi'nin Hıdırellez ile ilgili dua ve ritüel önerisini yine kendi cümleleri ile size aktarmak istedim. Hıdırellez nedir diye soranlara, her yıl 5-6 Mayıs tarihlerinde kutlanan ve Anadolu'da, dünyada darda kalanların yardımcısı olduğuna inanılan Hızır ile denizlerin hakimi olduğuna inanılan İlyas peygamberlerin yeryüzünde buluştukları gün olarak düşünülen baharın habercisi olduğuna inanılan gün arkadaşlar. Hatta Hıdırellez, Anadolu, Orta Doğu, Irak, Suriye, Kırım, Azerbaycan ile Balkan ülkelerinde "bayram" olarak düşünülüyor.
Hıdırellez’de Edilecek Dua ve Ritüeller

İşte Şenay Devi'nin önerileri:

Türkiye’de Hızır’a atfedilen özelliklerin bazıları: Kalbi temiz, Allah’a inanan insanlara yardım eder. Uğradığı yerlere bolluk, bereket, zenginlik sunar. Dertlilere derman, hastalara şifa verir. Bitkilerin yeşermesini, hayvanların üremesini, insanların kuvvetlenmesini sağlar. İnsanların şanslarının açılmasına yardım eder. Uğur ve kısmet sembolüdür. Mucize ve keramet sahibidir. Hıdırellez ritüelleri Beynelminel ritüellerdir. Sağlık, Güzellik, Bolluk, Bereket ve Maddi Şans için yapılır.
DUA ve RİTÜELLERİN YAPILACAĞI SAATLER
05.05.2020 08:00 – 06.05.2020 00:00 saatleri arasında yapabilirsiniz.
Malzemeler
8 adet tarçın çubuğu
4 adet MOR kadife kese
4 adet KIRMIZI kadife kese
Altın sarısı kurdele Kağıt ve bozuk paralar
1 Adet Yeşim Kristali Mor kadife keselerin üzerine JÜPİTER sembolü
Kırmızı kadife kesenin üzerine ekte paylaştığımız ŞANS Sembolünü altın rengi işlenmiş olarak hazırlayın.
4 adet Mor kadife kese, 4 adet kadife orta boy KIRMIZI kese her birinin içine konulmak üzere kağıt para ve 8 adet tarçın çubuğunu çıkarın.
Kağıt Parayı yuvarlayın ve diğer bozuk paralar ile tarçın çubuklarıyla birlikte keselerinizin içine koyun.
“TARÇIN ÇUBUKLARI ZENGİNLİKLE UYUM İÇİNDE GÜNEŞTEN GÜÇ ALARAK SAĞLIK TALİH BAŞARI ŞANS AŞK ZENGİNLİK İÇİN UYUMLANDI BANA ve AİLEME YANSIYOR” diyerek keselerin ağzını altın rengi kurdeleyle sıkıca bağlayın.
Evinizde, balkon ya da bahçenizin belli yerlerine asın. GÜL AĞACINIZ varsa keselerinizi onlara da asabilirsiniz. Birkaç saat kaldıktan sonra keseleri alın ve evinizin kapı üzeri mutfağınızın istediğiniz bir köşesi ve evinizin diğer köşelerine 7 adet keseyi bir sonraki sene değiştirmek üzere asın.
Kalan 1 tanesinden KIRMIZI olan keseyi çantanıza koyabilirsiniz.
Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun.
Dr. Astrolog Şenay DEVİ

Astrolog Şenay DEVİ


1 yorum:

  1. Neler yapılır hiç bilmiyorum. Unutmuşum bile yazıyı görünce aaa dedim. Küçükken gül ağacı altına dilek gömdüğümü hatırlıyorum. Birde taşlarla balkona dileklerimizi sembolize eden şeyler çizerdik.

    YanıtlaSil

Blog Tasarım : Sosyal Medya Kafe
ÇAYKOLİK BLOG COPYRİGHT © 2017 TÜM HAKLARI SAKLIDIR.