Scotch Brite Kullan-At Islak Banyo Bezi - Çaykolik Blog - Kişisel Blog

Scotch Brite Kullan-At Islak Banyo Bezi

kullan-at-islak-banyo-bezi


Merhaba

Şimdi size yeni tanıştığı ve tanıştığıma memnun olduğum bir temizlik ürününden bahsedeceğim. Scotch Brite Kullan At Islak Banyo Bezi, Scotch Brite ürünlerinden bazılarını yıllardır kullanırım bulaşık süngeri gibi, microfiber bezler gibi. 

Paket içinde 50 tane ıslak bez var ve banyo temizliği için düşünülmüş. Neredeyse yarısını kullandım ve fazla beklemeden düşüncelerimi sizlerle paylaşmak istedim.




Alıştığımız ıslak mendil ambalajlarında. Bezlerin boyutları 16x18 Dokusunu sevdim, kokuları da bildiğimiz ovucu ürün kokuları gibi yani temizlik kokusu var. Günlük temizlikte de kullandım, bir hafta annemde kalıp döndükten sonra da denedim. Nerelerde kullandım? Lavabo, banyo dolabı ve bataryalarda. Size şöyle söyleyebilirim; günlük temizlikte gayet başarılı sular ve farklı ürünler kullanmadan günü kurtarabileceğiniz oldukça pratik bir ürün. Ancak uzun süre temizlenmediyse banyonuz, bu ürün size yetmez. Yukarıda yazdığım gibi bir hafta ara verdikten sonra lavabo temizliğinde denedim ancak içime sinmedi. Alıştığımız gibi gibi bol su ve ovucu ürünlerle temizledim.

Zamanı yetiştiremediğim şu dönemlerde bu ürünle karşılaşmak bana oldukça iyi geldi. Sabah kalkıyorum elimi yüzümü yıkadıktan sonra çekiyorum bir temizlik bezi, batarya ve lavaboyu siliyorum mis gibi oluyor ve gün içine dahil ettiğim lavabo temizliği aradan çıkmış oluyor ve tekrar o iş için zaman ayırmama gerek kalmıyor. Bu ürün banyonun genel, kıyı-köşe temizlik zamanlarının arasını da uzatıyor. Artık sürekli alacağım bir ürün olduğunu da söyleyeyim. 10 lira gibi bir rakamı var ve yaklaşık bir ay gider bana. Keşke boyutları biraz daha büyük olsaydı diyorum başka kusur bulamıyorum.

Scoth Brite Kullan At Islak Banyo Bezleri klozet temizliği için de öneriliyor ama ben klozeti çamaşır suyu ve ovucularla temizlemeyi daha uygun buluyorum. Duşa kabin önerisi de var ancak banyomuzda olmadığından tecrübe edemedim.
Ürünü almak veya incelemek için tam burayı tıklayabilirsiniz. 
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler

8 yorum:

  1. Bu tip ürünleri kurtarıcı buluyorum. Hemen listeme ekliyorum ilk fırsatta deneyeceğim.

    YanıtlaSil
  2. Kullanım açısından gerçekten de pratik. teşekkürler tanıtım için. @pdb

    YanıtlaSil
  3. Günlük kullanım için tercih edilebilir.. Pratik çözümlere ihtiyaç duyduğumuz zamanlar oluyor..
    Sevgiler.. @rps

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O anlamda gerçekten işe yarar bir ürün Scotch Brite Kullan At Islak Banyo Bezi

      Sil
  4. Scoth brite kullan at ıslak banyo bezlerini arkadaşımda görmüştüm.Çok kullanışlı olduğunu görünce ben de aldım kullandım.Gayet güzel bir ürün.
    Sevgiler.💕
    @smk

    YanıtlaSil

Blog Tasarım : Sosyal Medya Kafe
ÇAYKOLİK BLOG COPYRİGHT © 2017 TÜM HAKLARI SAKLIDIR.