Çorbada Tuzumuz Olsun! - Çaykolik Blog - Kişisel Blog

Çorbada Tuzumuz Olsun!



Merhaba

Sosyal medya hesaplarımı takip edenler sanırım görmüşlerdir. Çorbada Tuzun Olsun Derneği'ne faydalı olmak adına kolları sıvadık. 
2006 senesinden beri zaman zaman benzer kurum ve derneklere faydalı olmaya çalışan birkaç kişiyiz aslında. İlk defa böyle bir oluşumu sizlerle paylaşıyorum. 
Çorbada Tuzun Olsun Derneği sokakta yaşayan insanların ihtiyaçlarını karşılıyor. Mesela her akşam 10 kg mercimekle çorba yapıyorlar. Bu çorbanın içine eklenen malzemeler, kapaklı kaplar ve kaşıklar da diğer ihtiyaçlar.
Şu sıralar toptancılarla görüşüyorum en hesaplı en uuygun şartlarla fiyat veren yerlerle alışveriş yapacağız daha fazla faydamız olabilsin diye.
Ne kadar bütçe ayırmalıyız sorusuna verdiğim tek cevap şu 'bütçenin miktarı hiç önemli değil, Bir paket tuz ile katılabilirsiniz. Çünkü çorbada tuzumuz olacak!
Bir önemli noktada 'para gönderelim' diyenler. Sadece çok iyi tanıdıklarımdan bu kabul ediyorum, onların adına alışveriş yapıp derneğe teslim etmek için. Yarın maraz çıksın istemiyorum, paralı işler riskli işler. 
Şu zamana kadarki duyurularımda ilginç bir durum ortaya çıktı. Hani şu vloggerların küçümsedikleri ve çekilişlerini bile dahil etmedikleri kampanyacılar var ya, en çok onlardan destek geldi. 
Ben bu yazıyı zaman zaman güncelleyeceğim. Lütfen aralıklarla takip edin.
Bu arada yaptığımız yardımları sadece göndermekle kalmayıp biz de ziyeretlerine gideceğiz. Onu da tüm hesaplarımda duyuracağım. Gelirseniz çok seviniriz. 
Sosyal medya hesaplarım ve mail adresimden bana ulaşabilirsiniz.

İnstagram  huzunsarisiblog
Facebook  Hüzün Sarısı Blog
Snapchat   huzunsarisi
Twitter      huzunsarisi
Mail          huzun.sarisi@gmail.com


Sevgiler




5 yorum:

  1. elimden geldiği kadar bende olmak isterim içinde

    YanıtlaSil
  2. Yazını bende duyuracağım canım, yapabileceğim her türlü yardıma da hazırım biliyorsun.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Elimden geldiği kadar ben de her zaman desteğe hazırım :)

    YanıtlaSil

Blog Tasarım : Sosyal Medya Kafe
ÇAYKOLİK BLOG COPYRİGHT © 2017 TÜM HAKLARI SAKLIDIR.