2017'den Beklentilerim! - Çaykolik Blog - Kişisel Blog

2017'den Beklentilerim!



Merhaba

Bir süre önce Yeliz'in Keşifleri mimlemişti beni "2017'den Beklentilerim" başlıklı yazıda. Ben de daha fazla vakit kaybetmeden yazmak istedim. Başlayalım!


2016 Yılı Benim İçin Nasıl Geçti?

2016 yılında iyi kötü bir çok şey yaşayıp kilit altına aldım. Kötü yaşananlar çoğunluktaydı. Milletçe tahammülü güç bir dönemden geçiyoruz. Anlaşılması da güç üstelik. Savaş içinde değiliz ama ölerek eksiliyoruz. Kadın çoluk çocuk fark etmiyor, el kol bağlı izliyoruz. Hiç umulmadık yerde umulmadık hadiseler ile hiç uğruna canlar kaybettik. Çok uzun süre kendime gelemediğim olaylar oldu. 
Ben "askerin fıtratında ölmek var" diyenlerden değilim. Onlar daha eğitimleri bitmeden haince tuzaklara muhatap kalıyorlar, askerin fıtratı bu mu?
Bireysel olarak da sorunlarım oldu, üzüntülerim oldu. Küçük oğlum ana sınıfına başlayacaktı, başladı da ama 9.gün öğretmeninden nefret etti okuldan soğudu. Hala bu durumla uğraşıyoruz ve okula gitmiyor.
Babam kalp krizi geçirdi iki defa anjiyo oldu, dağıldık. Çünkü babam bu yaşına kadar dişçi dışında doktora gitmiş biri değildir. Annem geçici bir felç yaşadı ödümüz koptu. Hamdolsun şimdi ikisi de iyi ancak çok dikkatli davranmak zorundalar, zorundayız artık. 
İyi şeyler de oldu. Senenin ilk yarısı diğer blogumun 2.yılını blogger arkadaşlarımla sponsorlarımızla kutladık. Oldukça güzel övgüler aldım. Bu organizasyonla ilgili. yazımı tam burayı tıklayarak okuyabilirsiniz. Organizasyonumuz 17 ayrı yerde haber oldu bu benim için inanılmaz keyif vericiydi.
Daha sonro büyük oğlum üniversiteye başladı. Ben radyo televizyon istiyordum ama bankacılık sigortacılık diye tuttutunca onun dediği oldu. Olsun artık:)
Uzun yıllardır yazarlık yapıyorum biliyorsunuz. Daha önce editörlüğünü yaptığım ve köşe yazarlığı yaptığım Özhaber Gazetesi'nin Genel Yayın Yönetmenliği'ne getirildim. Bu da benim için çok kıymetlidir 2016 içinde yaşadıklarımdan.
Son olarak Sosyal Medya Uzmanlığı sertifikamı Adnan Menderes Üniversitesi eğitiminden sonra aldım. Bundan sonra bu işi daha profesyonel yapabilmek için. 

2017 Yılından Beklentilerim Neler?

Öncelikle 2016'yı aratmamsını diliyorum, bekliyorum. Alfabeden harf beğenip terör örgütü kuran herkesin yerle bir olmasını diliyorum. Bu anlmda ülkem rahatlasın biraz, endişeli yaşamdan uzaklaşmamız lazım. Millet olarak ruh sağlığımız tehlikede sevdiklerimiz için endişe etmekten.
Ülke ekonomisinin iyileşmesini istiyorum diliyorum 2017'de. Kimse maddi yokluktan cinnet geçirmein, boşanmalar olmasın, çocuklar hasta olup ölmesin, sırf para yok diye. 
İktidarın demokrasiye gerçek anlamda sahip çıkmasını istiyorum, diliyorum.
Kendim için de birşeyler dilemek istiyorum tabi. Sağlık diliyorum istiyorum herkes için.Eşimle birlikte işle ilgili bir il değişikliği söz konusu. Hayırlısı ise bu olsun istiyorum, diliyorum. Bir ev almayı diliyorum, istiyorum. 
Beni seven herkesin, benim sevdiğim herkesin gönlünden ne geçiyorsa elde etmesini diliyorum, istiyorum.
Son olarak fesatlık bilmeyen temiz kalplerin hep kazanmasını diliyorum, istiyorum.
Her zaman söylediğim bir sözü 2017'nin bu ilk saatlerinde de söylüyorum. "Herkesin şansı kalbindeki samimiyet kadar olsun"
Sevgiler



4 yorum:

  1. Çok güzel bir site olmuş hayırlı olsun:))

    YanıtlaSil
  2. Basarilarinin devamini dilerim canim. Hepimizin ümidi herkesin adaletli ve özgür yasayabilecegi yarinlar.

    YanıtlaSil
  3. Ne kadar güzel bir yazı olmuş emeğinize sağlık :* Katıldığınız için de ayrıca teşekkür ederim :)
    Babanız ve anneniz için çok geçmiş olsun, Allah bir daha yaşatmasın. Küçük oğlunuz için de her şeyin hayırlısı olur inşallah, tüm gönlünüzden geçenler gerçek olsun...

    YanıtlaSil
  4. çok güzel ifade etmişsiniz..
    sevgiler..

    http://blogdakicin.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

Blog Tasarım : Sosyal Medya Kafe
ÇAYKOLİK BLOG COPYRİGHT © 2017 TÜM HAKLARI SAKLIDIR.