Dr Beckmann Buzdolabı Temizleyici - Çaykolik Blog - Kişisel Blog

Dr Beckmann Buzdolabı Temizleyici

Merhaba
Dr Beckmann Buzdolabı Temizleyici ile mutlu günler dilerim. Daha önce Dr Beckmann renk koruyucu mendil kullanmıştım. Oldukça başarılıydı, onu da başka bir yazıda anlatırım. Şimdi Dr Beckmann Buzdolabı Temizleyici ürününü anlatmak istiyorum size.


dr-beckmann-buzdolabi-temizleyici

Sizler buzdolabı temizlerken ne kullanıyorsunuz bilmiyorum ama ben krem ovucu, yağ sökücü hatta günlük temizlikte camsil bile kullanıyorum. Yalnız şöyle bir sorun oluyor; kıyı köşe dolap temziliği dışındaki temizliklerde de  dolabın içinde ne var ne yok dışarı çıkarıyorum. Ve uzun süre dolabın kapağını açık bırakıyorum. Çünkü kokunun içeriye sinmesini istemiyorum. Ayrıca buzdolabı kapağındaki raflar vs onları da söküp bulaşık makinesine atıyorum.
Dr Beckmann Buzdolabı Temizleyici 250 ml ve pompalı bi ambalajda. Pompası gayet sorunsuz çalışıyor bilginize.

dr-beckmann-nerede-satilir


Öncelikle ürün gıda yönetmeliğine uygun üretilmiş, bio-alkollü. Hijyen ve temizliği garanti ediyor marka. Temizlik dışında buzdolabındaki kötü kokuları da yok etmeyi vaat ediyor. 
Bir tesadüf gördüm bu ürünü ve indirimde görünce aldım. Bahsedildiği gibi temizlik olayında gayet başarılı. Günlük temizlik için püskürtüp silmek yeterli. Kalmış olan lekeler için de ürünü püskürtüp bir süre beklememizi önermişler. Evet o şekilde gözden kaçmış kurumuş lekeler de yok oluyor.
Ağır bir kokuya sahip değil, olan koku da kolay uçuyor. 
Şu gördüğünüz şişe ile 2 defa temizledim ve bitti ürün. Yani iki kullanımlık benim için. Eğer her gün eliniz üzerinde olursa buzdolabınızın iki üç fıs fıs ile geçiştirebilirsiniz. O zaman daha uzun süre kullanabilirsiniz. 
Dr Beckmann Buzdolabı Temizleyici fiyatı 22 lira civarı normalde. Ben indirimde 12 liraya almıştım. Yine böyle bir indirimde denk gelirsem alır, kullanırım. Gayet başarılı buldum çünkü. Biraz daha fazla olsaydı ürün çok daha iyi olurdu o ayır.
Dr Beckmann nerede satılır derseniz, online birçok sitede bulmak mümkün. Mesela tam burayı tıklayarak alabilirsiniz.  
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler


2 yorum:

  1. görüyorum hep ama hiç denemedim şimdiye kadar..

    YanıtlaSil
  2. Ben sanırım daha az kullanıyorum daha çok var içinde :) Çok başarılı gerçekten, buzdolabı temizliğinin zahmetini de ortadan kaldırıyor

    YanıtlaSil

Blog Tasarım : Sosyal Medya Kafe
ÇAYKOLİK BLOG COPYRİGHT © 2017 TÜM HAKLARI SAKLIDIR.