Bee`o Up Propolisli Ballı Boğaz Spreyi - Çaykolik Blog - Kişisel Blog

Bee`o Up Propolisli Ballı Boğaz Spreyi

beeo-up-propolisli-bogaz-spreyi


Herkese Merhaba

Bee`o Up Propolisli Ballı Boğaz Spreyi ile geldim bugün. Son zamanlarda adını bolca duyduğumuz bu sağlık ürününü inceleyelim ve benim deneyim sonucuma bakalım.

Vaatleri ile başlayalım. Boğaz kuruluğunda, nefesin ferah kokmasında kullanılan bu ürünün tamamen doğal olduğunu da belirtmişler. Sadece 12 aydan küçük çocuklar için ve bal ürünleri kullanamayanlar için alerji riski göz önünde bulundurularak önerilmemiş.

Sitelerinde yer alan küçük ama önemli bir bilgiyi de olduğu gibi size aktarmak istiyorum. "Pro (Ön) + Polis (koruyan)” kelimelerinden oluşan propolis, arıların yaşam alanı olan kovanın ön temizleyicisidir. Arılar petek gözlerini propolis ile kaplar, sonra üzerine balını, yavrusunu, besinini koyar. Böylece arının ürettiği ürünler kovanda bozulmadan saklanır. Propolis, arıların bitkilerin yaprak, sap ve tomurcuklarından topladığı, antioksidan maddelerden oluşan doğal bir arı ürünüdür.


Ürün gördüğünüz ve adından da anladığınız gibi sprey formunda. 20 ml cam şişede. Ürünle ilk tanıştığımda denedim ve tadını hiç beğenmedim açık söylüyorum ancak şöyle bir durum oldu. Kış aylarına girdiğimizde 7 yaşındaki küçük oğlumun boğazında bir sorun hissettim. Kuru bir öksürük ve sanki biraz da tahriş vardı. Eyvah dedim üst solunum yolu enfeksiyonu kapıda. Aklıma bu sprey geldi ama bir sorun vardı. Benim oğlum en tatlı şurupları içerken bile evde kıyamet kopar. Düzgünce anlattım 'ne şirin bir şişe ve sprey bu çok eğlenceli' diye konuşarak ağzını açmasını istedim. Boş bulunup ağzını açtı iki fıs peşpeşe boğazına isabet ettirdim. Çığlıklarrı bekliyordum, tadını sevmeyecek spreyden ürkecek diye. Sadece şunu dedi 'abimin odasına girebilir miyim?' yani hiç bir şekilde kötü bir yorum yapmadı ağlamadı zırlamadı. Öğleden sonra çağırdım tekrar sprey zamanı dedim ve sorunsuz bir şekilde açtı ağzını. İki gün boyunca, günde 3 defa iki fıs kullanarak o anlamsız öksürüğü kestik, ilerlemesini önledik. 
Tadını beğenmediğimi söylemiştim ya, demek ki bu ürünün de tat olayı bir çok yiyecek ve içecek gibi kişiden kişiye değişiyor, benim huysuz oğlum bile uygulamaya izin verdiğine göre.
Tüm bunlardan sonra diyorum ki Bee Up Propolisli Ballı Boğaz Spreyi mutlaka her evde olsun. Ve tamamen şahsi düşüncem; özellikle mevsim geçişlerinde çok işe yarayacak. 
Ürünü online alışveriş sitelerinden satın alabiliyoruz. tam burayı  tıklayarak inceleyip alabilirsiniz. Ayrıca kendi sitesi olan www.beeo.com.tr adresiden de edinebiliriz.
Yeni bir yazıda göüşmek üzere.
Sevgiler



11 yorum:

  1. benim de oğlum kullanıyor tadını sevmedim ama işe yarıyor...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet tadını ben de sevmedim ama bizim küçük bey umduğumun aksine sorun çıkarmadı ve sonuç aldık üründen

      Sil
  2. Oğlum çok sık boğaz enfeksiyonu geçiriyor. Fısfıs sıkmak bizim için tam anlamiyle bir problem.. Ballı tadını severse deneyebilirim bu ürünü. teşekkürler.. @rps

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biz de eğlenceli hale getirerek denedik tepki vermeyince de çok basit oldu devamını getirmek

      Sil
  3. Evet, tadı demek ki kişiden kişiye fark yaratıyor. Bilgilendirme için çok teşekkür ederiz. :)) @mavigokyuzununelleri

    YanıtlaSil
  4. Böyle yararlı bilgiler veren bir blogu keşfettiğim için çok seviniyorum @çb

    YanıtlaSil
  5. Bu sene boğaz enfeksiyonlarından çok çektik.Bu ürünü sayende tanımış oldum.Teşekkürler ablam.
    @smk

    YanıtlaSil
  6. Tadı beni de çok zorluyor ama boğaz ağrısını yaşamaktansa katlanıyorum.

    YanıtlaSil
  7. Bende aldım bugün bu bu ürünü çocuğumun bağışıklık sisteminin güçlenmesi için diye inş faydası olur

    YanıtlaSil
  8. Grip, nezle ve ciğer ağrısı ve balgamlı öksürük sonrası kalan kuru öksürüğümü kesen tek ürün.

    YanıtlaSil

Blog Tasarım : Sosyal Medya Kafe
ÇAYKOLİK BLOG COPYRİGHT © 2017 TÜM HAKLARI SAKLIDIR.