Migros Bulaşık Makinesi Jel Deterjan - Çaykolik Blog - Kişisel Blog

Migros Bulaşık Makinesi Jel Deterjan

Merhaba
Bugün bir temizlik ürününden bahsedeceğim Migros Bulaşık Makinesi Jel Deterjan. Ürünü uzunca bir süre önce aldım. Neredeyse bitecek ve sizinle paylaşmak istedim. İçinizde Migros Bulaşık Makinesi Jel Deterjan kullananlar var mı bilmiyorum, varsa onlar da yorum yazarsa sevinirim.

Migros Bulaşık Makinesi Jel Deterjan


Migros evime yakın olduğu için en sık alışveriş yaptığım marketlerden biri. Yine bir alışverişim esnasında bir müşterinin Migros Bulaşık Makinesi Jel Detarjan'dan iki tane aldığını gördüm. Bana göre market markalarının performansları fiyatları ile orantılı olduğundan biraz ön yargılı bakıyorum sanırım. Gerçi az da olsa kullanıp memnun kaldıklarım var tabi. Hemen sordum, daha önce kullandınız mı gibi. Evet kullanmış hatta diğerini gelinine alıyormuş. O zaman bir tane de ben alayım dedim, neyim eksik ki :D
Ürün 1000 gr vaatlerinde ise aynen şöyle diyor "Migros Bulaşık Makinesi Jel Deterjan, bulaşıklarda kalıntıya yer bırakmadan mükemmel temizlik sunar. Jel yapısı sayesinde bulaşıklarda parlak ve pürüzsüz bir temizlik yaratır. " Kullanım için önerisi de, çok doldurulmamış bir makineye bir yemek kaşığı dolusu eklemek yeterli oluyormuş.

migros bulaşık deterjanı tablet


Şimdi ben deneyimimi anlatayım kısaca. Dediğim gibi bitti bitecek ürün, yani uzun zamandır kullanıyorum. Onu kullanırken de başka marka bulaşık makinesi deterjanı kullanmadım. Asla tu kaka denilecek bir ürün değil, gayet kullanılabilecek bir deterjan. Hele bizim ev gibi sizin evde de bol bol bardak kaşık çatal kirlendiği için sık sık bulaşık makinesi çalıştırıyorsanız bence bu jel deterjandan alın evinize. Kullanım tecrübemden sonra şuna karar verdim; bu ürünü alacağım ve haftada 5 defa çalıştırıyorsam makineyi, 3 defa bununla 2 defa da aşırı memnun olduğum başka bir deterjan ile kullanacağım. Bunun sebebi ise ambalajın kenarlarına bulaşan jelin bekledikçe toz halini alması. Yani bardak çanağı çizme ihtimali. Önlem alıyorum kendimce :D

Migros Bulaşık Makinesi Jel Deterjan kullananlar


Fiyatını inanın hatırlamıyorum ama şimdi Migros online sitesinden baktım 15 lira civarı ve 1 litre oldukça uygun değil mi sizce de? Devir ekonomi devri ise ve bu ürün kötü değilse alışveriş listemize ekleyebiliriz.
İncelemek veya almak isterseniz tam burayı tıklayabilirsiniz.
Migros Bulaşık Deterjanı tablet şeklinde de var, onu da alacağım ve sizinle sonucu paylaşırım.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler

26 yorum:

  1. Nedendir bilemiyorum sıvı bulaşık makinesi deterjanlarına daha alışamadım.....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de baya bir mücadele verdim alışmak için

      Sil
  2. tabletlerim bitince jel detarjana geçmek istiyordum zaten bununla başlarım..:-))

    YanıtlaSil
  3. Hep tablet deterjan kullanıyorum. Jel kullananların memnun olduğunu okuyorum bugünlerde. Ben de düşünüyorum bu yüzden. Migros bulaşık makinesi jel deterjana markete gittiğimde bakacağım. Teşekkürler..
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. Uzun süre kullandım ve bitirdim. Fiyat ve performans açısından iyi tabi. Fakat kimyasal oranının yüksek olduğu kanaatinde kaldım. çünkü makina bittikten kimi zaman 1 gün sonra kimi zaman saatler sonra açıp boşaltıyorum. Ne zaman boşaltma işlemini yapsam evdeki alarm ötmeye başlıyor. Diğer kullandığım jellerde bu olay yaşanmıyordu. Kpakta kuruma olayı bende de var ama hiçbir çizilme vs yaşamadım.. 1 kere daha belki şans veririm. Bu arada her marketin kendi ürünü iyi olmayabilir ama migros'un ürünleri genellikle bilinen yerlerde yapılıyor. Mesela çoğu konservesi Tat, tamek yapıyor ya da deterjanı ETAP kimya yapıyor gibi. Fiyat ise markalaşmadan bay baya oynuyor.
    Sevgiler, İLKE!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kimyasal detaylara çok bakmıyorum sanırım ben, hata tabii

      Sil
    2. Merhabalar araştırma yaparken yorumunuzu gördüm,bahsettiğiniz alarm nedir acaba ?

      Sil
  5. Market ürünlerine ön yargıyla yaklaşan biriyim . Migros jel bulaşık deterjanını merak ettim. Ben çok severim jel deterjanları o yüzden alacağım büyük ihtimal 😉

    YanıtlaSil
  6. dogrusu ben kullandım bu görseldeki jeli her hangi bir memnuniyetsizliğim olmadı

    YanıtlaSil
  7. Bende severek kullanıyorum. Gayet başarılı.

    YanıtlaSil
  8. Deterjan yazıları okumayı çok seviyorum. Migros alışverişi yapmak istiyordum zaten bu ürüne bakayım bende 👍

    YanıtlaSil
  9. Biz bu ürünü çay bahçesinde korona virüsü sebebi ile makina mecburiyeti gelince denemek için aldık. Bardakları pırıl pırıl yapıyor. Daha önce şok mintax denedik çiziyor ve lekeli kalıyordu. Bir ara finish aldık o mintax tan kötü yıkadı. Bu jel gayet iyi. Evimdede bunun tabletini kullanıyorum çok memnunuz tavsiye ederim. Migros un kendi markalarını hafife almayın gayet kaliteli ürünleri var. Çayı olsun çamaşır suyu olsun, elde yıkamak için sıvı bulaşık deterjanı olsun, yumuşatıcısi olsun hepsini denedik bim a101 ve şok ürünleri ile kiyaslanmaz gayet kaliteli. Ben bütün ev alışverişimi migrostan yapmaya başladım hepside migrosun kendi ürünleri ve memnunuz.

    YanıtlaSil
  10. Yazınızı yeni gördüm. Migros'un kendi markalarindan birçoğunu kullanmış biri olarak söylüyorum, gerçekten kaliteli ürünleri var.Zaten ürünlerini piyasada bilinen firmalara yaptırıyor. Migros jel bulaşık deterjanı da 2 senedir benim vazgeçilmezim, bugüne kadar birçok tablet ve jel deterjan kullanmış kullanmış olarak söylüyorum mutfak eşyalarımda hepsi buğulanma ve çizilmeye sebep oldu, fiyat performans oranına baktığımızda Migros jel hem çok karlı, hemde bulaşıkları pırıl pırıl yapıyor ve en önemlisi çizmiyor!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba
      Yorum ve bilgi paylaşımı için teşekkürler

      Sil
  11. Yorumlara bakarak aldım ve inanın berbat yada benim makinamda sıkıntı var fairy dışında hiçbirini iyi yıkamıyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bazı makineler gerçekten çok ilginç. annemlerin makinesi sadece sıvı deterjan istiyor. tablet deterjan kullanıldığını koku yapıyor. neye göre bilmiyorum.

      Sil
  12. Bu ürünler dikkatimi çekiyor, yeni olduğu için hakkında pek bilgim yok sizin de fikirlerinizi almak istiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Migros jel bulaşık deterjanı için fikrim aynı, değişmedi. Aynen yazıda anlattığım gibi.

      Sil
  13. Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler. Ayrıca denemek isterseniz yerli bir ürün olan biomate sıvı bulaşık deterjanı tavsiye ederim. https://asilglobal.com/tr/ üretici firmanın web sitesi. İyi günler dilerim.

    YanıtlaSil

Blog Tasarım : Sosyal Medya Kafe
ÇAYKOLİK BLOG COPYRİGHT © 2017 TÜM HAKLARI SAKLIDIR.