Sani Sticks Lavabo Açıcı - Çaykolik Blog - Kişisel Blog

Sani Sticks Lavabo Açıcı

sani-sticks-turkiye


Merhaba
Çok farklı, pek de alışık olmadığımız bir ürün var bugün burada. Adı Sani Sticks baktığınızda hiç bir şeye benzetemediğimiz ama vaatleri çok iyi olan bu ürünün.
Sani Sticks lavabo açıcı bir ürün. Aslına daha çok lavaboda tıkanmalarını önleyici olarak hazırlanmış.
Vaatlerinde, borulardan gelen kötü kokuları yok eder, lavaboya giden ve orda biriken artıkları eriterek tıkanmayı engeller diyor.

Önemli bir husus ise şu: %100 doğal enzimlerden oluştuğu için çevre dostu bir ürün. Sıhhi tesisat ve foseptik çukuruna  zarar vermediği özellikle belirtilmiş.



Gördüğünüz gibi mavi ince çubuklar var pakette, 12 adet. Her ay 1 tanesini kullanmamız yeterli oluyor. Paketin arka bölümündeki kartonda, ürünü kolay çıkarmak için kesikler var. Oradan açıp, bir tane alıp lavabonun gider bölümüne yerleştiriyoruz. Hepsi bu. Gördüğünüz bu çubuklar ince ve mum gibi, yani kırılmaya müsait bilginiz olsun. Mesela ben paldır küldür açtığım için üç parçaya böldüm birini ve o şekilde kullandım.

Gelelim sonuca; Sani Sticks lavabo açıcı üründen net olarak memnun kaldım arkadaşlar. Bizim mutfak lavabosu çok tıkanır. Bunun sebebi ise çok fazla çay tüketiyor olmamız. Gerçi lavabo içi süzgeç kullanıyorum ama çaydanlıkta kalan çayı içine boşaltınca az miktarda olsa sızma yapıp lavabo giderini tıkıyor. Suyu fazla kullandığımda ise bu tıkanıklık gözle görülüyor. Ben de klasik yöntemlerle açmaya çalışıyorum. Toz lavabo açıcılardan da kullandım ama anlık çözüm oldu. Sani Sticks'i kullanmaya başladığımdan beri kesinlikle tıkalı kalmadı lavabo. Bir defasında suyu sonuna kadar açtım içi dolsun bakalım ne olacak diye. Musluğu kapattığımda suyun sakince gittiğini gördüm olması gereken yere. Ben sadece mutfakta ihtiyaç olduğu için diğer yerlerde kullanmadım ama küvet giderlerine dolan saçların kabus olduğunu çok iyi bilirim:)
Kesinlikle size önereceğim bir ürün oldu kısaca.

Ürünü satın almak veya incelemek isterseniz tam burayı tıklayabilirsiniz. Bir paketin 1 yıl gittiğini düşünürsek fiyatlar da çok uygun. Ücretsiz kargo olduğunu da yazayım şuraya.
Yeni bir yazıda görüşmek üzere.
Sevgiler

Ürün tanıtım videosu 


3 yorum:

  1. Çok hoşuma gitti hemen inceleyeceğim, marketlerdeki lavabo açlar bildiğin zehir çünkü ....

    YanıtlaSil
  2. hemen hemen almam lazım bizim giderler de çok tıkanır...

    YanıtlaSil
  3. Mutfakta sorun olmasada banyodaki tıkanmalardan rahatsızım ben :/

    YanıtlaSil

Blog Tasarım : Sosyal Medya Kafe
ÇAYKOLİK BLOG COPYRİGHT © 2017 TÜM HAKLARI SAKLIDIR.